Smarty logo


email
   
 


 
 


Producten > BX-1000 Software

BX-1000 Software

Dit is een korte uitleg van hoe de software voor het bekijken van de BX-1000 werkt. Een volledige handleiding wordt geleverd met elk systeem om te helpen bij installatie en gebruik van de software.

Download hier de laatste versie van de BX-1000 Software
Voor de laatste Smarty firmware klikt u hier.

Download hier een demonstratie van de BX-1000 Software met video-samples om het product uit te proberen:
BX-1000 Demonstratie
BX-1000 Gebruiksaanwijzing voor demonstratie

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave.

BX1000 PC Viewer
Klik op de afbeelding

Het hoofdvenster van de BX-1000 software geeft u de  volledige controle over de opgenomen gegevens. Het scherm centraal in het programma betreft het opgenomen beeld. Direct onder dit beeld is een real-time grafiek van G-krachten (X-, Y-en Z-co÷rdinaten), snelheid te zien. Op weg naar het onderste gedeelte van het programma komt u het venster voor het afspelen tegen.

Aan de rechterkant is de Google Maps overlay en bestandsbeheer te zien. Bovenaan het programma vindt u de functies voor het laden van video en data bestanden van de SD-kaart.

Bedieningspaneel
Klik op de afbeelding

Aan de linkerzijde van dit paneel is de huidige snelheid, locatie en G-krachten van het voertuig weergegeven. In het grijze vlak ziet u een overzicht van de G-krachten gedurende de opname. Met de + en - heeft u de mogelijkheid de grafiek dichterbij te halen. Het zwarte vlak bovenaan geeft de datum, tijd en dag aan van de opname. Links daarvan ziet u twee knoppen, hiermee kan ui schakelen tussen verschillende weergave.

 

Te selecteren bestanden
Klik op de afbeelding

Het videobestand menu toont alle opgeslagen video bestanden van de SD-geheugenkaart. Ieder bestand heeft een nummer met daarbij de datum en tijd van de opname. Verder is eveneens te zien wat de reden is van de opname. Selecteer de bestanden of klik op "Alles"om alle bestanden te selecteren. Klik tot slot op openen om alle bestanden te laden en te beginnen met het afspelen.

 

 

 

 

Overzicht afspeellijst en Google Maps
Klik op de afbeelding

De Google Map overlay geeft de positie van uw voertuig ten opzichte van het tijdstip waarop de video werd genomen in real time. U kunt de kaart instellen op normale "kaart modus" of kies "satelliet" of "beide" voor een overzicht van de omgeving.

Bovenaan dit beeld is de geselecteerde lijst met bestanden te vinden.

Behalve de integratie met Google Maps beschikt de software eveneens over een converter die u in staat stelt de gehele rit in Google Earth te zien met de gereden snelheid. Zo heeft u een geheel overzicht van de afstanden en plaatsen waar het voertuig zich heeft opgehouden.

Instellingen voor de BX-1000
Klik op de afbeelding
De instellingen van de BX-1000 geeft u door via de PC Viewer. Nadat u deze instellingen opslaat worden deze weggeschreven op de SD-geheugenkaart. Zodra u de Smarty voorziet van de SD-geheuenkaart en de voeding inschakelt start deze op met de nieuwe instellingen. Klik op de afbeelding voor een korte uitleg van de opties.
De BX1000 software is zowel intu´tief en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn geen ingewikkelde instellingen nodig om de software op een computer te gebruiken. Aangezien de software op de
SD-geheugenkaart aanwezig is hoeft u niet bang te zijn voor verlies van installatieschijven of het niet kunnen uitlezen van de beelden in het geval van nood. Het enige wat u nodig heeft is uw
SD-geheugenkaart en een kaartlezer. Vervolgens installeert u gemakkelijk de software en bent u klaar om de beelden te analyseren.

LET OP: De software is tot op heden alleen te installeren op Windows XP, 2000 en Vista.