Smarty logo


email
   
 


 
 


Producten > BX-1000 PLUS

Smarty BX-1000 PLUS


Smarty BX-1000

Smarty in action, voorzien van een 2 Gigabyte SD geheugenkaart en ondersteund tot maximaal 16 Gigabyte

Achterzijde van de Smarty BX-1000
Klik op de afbeeldingen


De Smarty BX-1000 is een eenvoudige maar krachtige DVR voor in ieder voertuig. De camera geeft een enkelvoudige beeld met video, GPS en G-kracht data logging.

Gemakkelijk te gebruiken, en te installeren in minder dan 2 minuten. Aanbevolen voor gebruik in ieder voertuig en biedt bescherming aan de bestuurder door voortdurende opname van videobeelden, G-krachten en GPS-gegevens.

Een camera beugel met 3M dubbelzijdige tape is geleverd en kan worden aangepast aan ieder montage.

De BX-1000 wordt gevoed door deze aan te sluiten op de 12V/24V accessoireaansluiting of kan worden aangesloten op de ontsteking.  De ultra brede schuine lens (Fish-eye) (170░) geeft een duidelijk beeld van de omgeving. Opgenomen beelden worden opgeslagen op de meegeleverde 2GB SD geheugenkaart. Het systeem kan worden ingesteld op een permanente opname, of een opname aan de hand gebeurtenissen. De opname begint met het opslaan van beelden zodra de G-sensor wordt geactiveerd.

Video- en databestanden zijn veilig bewaard op de SD-geheugenkaart. De meegeleverde geheugenkaart kan enkele dagen beelden opslaan, die u vervolgens kan analyseren met de software. Zodra de kaart vol is, zal de BX-1000 beginnen met het overschrijven van de meest oude bestanden om zo te kunnen blijven vastleggen.

De gemakkelijk te gebruiken software wordt geleverd met de BX-1000. Deze stelt u in staat de gebeurtenissen te analyseren, te converteren of anderzijds te bewerken.  Verder geeft de software de gereden snelheden, G-krachten, GPS co÷rdinaten en veel meer aan.

GPS-gegevens van BX-1000 worden continu opgeslagen. Aan de hand van de ingebouwde Google Map viewer, is precies te bepalen waar het voertuig zicht heeft bevonden tijdens de opgenomen sessies in real-time.

Smarty BX-1000, de ongevallen camera die niet alleen video opnames maakt, maar ook andere belangrijke gegevens over het gedrag van bestuurders op de weg vastlegd.

Download hier de productsheets
Vindt hier meer informatie over de software
Download hier de Nederlandse gebruiksaanwijzing

Direct een Smarty aanschaffen? Klik hier.Smarty BX-1000 Specificaties:
Camera 1/4" CMOS Digital Sensor 310K pixels
Lenshoek 170░ (horizontaal 131░  verticaal 96░)
Resolutie 320x240@30bps, 640x480@30bps
Opname Continue of gebeurtenis (in te stellen via software)
GPS Interne GPS module
G-Sensor Interne 3-as G-Sensor
Dataopslag SD Geheugenkaart 2GB (meegeleverd, maximaal 16GB SDHC)
Voeding DC 12V ~ 24V / 2,8W
Afmeting/gewicht 80 mm X 50 ě, 100 gr
Omgevingstemperatuur -10░C ~ 50░C

Inhoud van de doos:
1 x
BX-1000 PLUS Drive Recorder
1 x
Voedingskabel (standaard accessoires aansluiting)
1 x
2gb SD Geheugenkaart
1 x
Gebruiksaanwijzing
5 x
Kabelclips
1 x
3M Dubbelzijdige montagetape