Smarty logo


email
   
 


 
 


Organisatie

Smarty is een product van Broadband Equipment B.V., zij is een internationaal actieve onderneming met de focus op ideeontwikkeling en de realisatie van productie voor marktpartijen en fabrikanten. Met meer dan 25 jaar ervaring in productontwikkeling, productie wereldwijd en logistiek vormt zij de schakel tussen:

- Markt
- Vraag
- Fabricage
- Aanbod

Missie
Breng mensen dichter bij elkaar met minder energie en voorkom hiermee verspilling.

Visie
Ondernemingen worden steeds meer netwerkorganisaties maar hebben hun eigen cultuur. Broadband Equipment brengt de specialisaties samen en creŽert op deze manier een meerwaarde voor de gehele keten.

Geschiedenis
In 2005 is Aragog BV opgericht als netwerkorganisatie voor interim- en management activiteiten. Complexe interim management opdrachten voor grote ondernemingen zoals Philips, UPC, Campina, T-Systems (zusteronderneming van T-Mobile) en ING werden uitgevoerd. Daarnaast bleek er een voortdurend vraag naar advies voor productontwikkeling en de creatie van diensten. De stijgende vraag naar productactiviteiten vroeg om een duidelijke onderscheiding van de verschillende activiteiten.

Met de overname van Rotation Broadband Equipment BV - in 2002 opgericht voor de verkoop van gebruikte breedband materialen - ontstond Broadband Equipment BV als dochter van Aragog BV. Hierin zijn alle activiteiten voor productontwikkeling, import en vermarkten van ideeŽn ondergebracht.

Broadband Equipment B.V. kan u assisteren bij andere projecten en vraagstukken. Voor meer informatie klikt u hier of gaat u naar www.broadbandequipment.nl.